4 top teambuilding ideeën!

Art-lab ontwikkelde teambuilding formules die niet alleen ontzettend leuk zijn en de groepssfeer bevorderen, maar ze stellen ook creativiteit centraal. Ideaal als indoor activiteit en fun verzekerd!

Onze formules laten de creativiteit van elke deelnemer de vrije loop. De collega’s leren elkaar ook op een totaal andere manier kennen. Bovendien is het de ideale manier om expressie te geven aan wat er leeft in een bedrijf: een (nieuw) product, de company slogan, missie of waarden. Nooit eerder werd dit zo intens beleefd!

Maak de dag compleet en combineer

Zakt u af naar de Art-lab kunstloft? Dan stellen we graag onze infrastructuur ter beschikking indien u daar ook graag nog een (management) meeting houdt. Uiteraard kan een combinatie ook uit een lekke maaltijd of uitje in Gent bestaan.

Met meerdere groepen? Tip: organiseer een tentoonstelling!

Oganiseer deze teambuilding voor meerdere teams, stel de werken op in uw inkomhal en organiseer een tentoonstelling voor uw medewerkers of klanten.

Een teambuilding die nooit in het water valt!

Een ideale teambuilding of incentive waar u niet afhankelijk bent van de weergoden. Bovendien stellen we graag onze sfeervolle Art-lab Kunstloft ter beschikking waar de artistieke inspiratie welig tiert!

Ontdek onze teambuilding formules

Teambuilding – schilderen

Teambuilding activiteit van typisch een halve dag waarbij kleine groepjes elk een schilderij maken. Alle werken samen vormen één verbluffend mooi geheel. Action painting behoort ook tot de mogelijkheden. Creativiteit en fun verzekerd!

Lees meer
Teambuilding – modern beeldhouwen

Teambuilding activiteit van typisch een halve dag waarbij we een ruimtelijk werk maken. Dit is dé ideale formule om collega’s op een totaal andere manier te leren kennen en de groepssfeer te bevorderen. Originaliteit troef én door iedereen gesmaakt!

Lees meer
Creatief met mindfulness

Mindfulness laat toe onze creativiteit te stimuleren door op een andere manier naar de dingen te kijken en door onze drukke geest tot stilstand te brengen. Formule van een volle dag waarbij we starten met een introductie tot mindfulness om daarna de principes creatief in de praktijk te brengen door samen kunst te maken.

Lees meer
Kunst workshop op maat

Zolang kunst en creativiteit centraal staat, stemt Art-lab haar workshops graag af op de specifieke behoeften en wensen van uw organisatie. Zo kunnen we aan de slag gaan met materialen uit uw bedrijf of heeft u heel specifieke objectieven en aandachtspunten die we graag in ons programma verwerken.

Lees meer