Een prachtlocatie: de Art-lab kunstloft

De inspirerende en rustgevende loft in Gent is ideaal gelegen en vlot bereikbaar. Tussen het station Gent Sint-Pieters en het centrum ligt een prachtig pand waar sfeer troef is.

De Art-lab kunstloft bestaat uit één open ruimte van ruim 200 m² en is stijlvol en eigentijds ingericht met kunst als hoofdthema. Ook de praktische bruikbaarheid werd niet uit het oog verloren. Dit blijkt uit de efficiënte indeling: de goed verlichte straatzijde is uitermate geschikt voor creatieve workshops, brainstorms of vergaderingen. Daarnaast is er ook een meer chill gedeelte met lange eettafel, gezellige zitbank en bar. Iedereen is het erover eens: de collega’s voelen er zich direct op hun gemak en de locatie doet waarvoor hij is bedoeld: inspireren!

Geniet nog van een glaasje, aan tafel of aan de bar.

Tip: combineer uw teambuilding met een (management) vergadering

De Art-lab kunstloft leent zich uitermate voor het houden van efficiënte vergaderingen. Alle infrastructuur is aanwezig voor een off site die zijn vruchten zal afwerpen.

We verzorgen er ook uw maaltijd of receptie

Heeft u iets te vieren of wil u na afloop nog even gewoon genieten van een glas met de collega’s? Dat kan! Vraag ons om een offerte!

Pop-up gallery

De kunstloft is ook de ideale ruimte om als galerie te fungeren. Ontdek onze tentoonstellingen en happeings.

Vergaderruimte met alle benodigde infrastructuur: flipchart, beamer, internettoegang,...


Groot-Brittanniëlaan 115
9000 Gent