Art-lab kunst workshops Art-lab kunst workshops Art-lab kunst workshops Art-lab kunst workshops Art-lab kunst workshops

Salon Sauvage

Art-lab wil met de Kunstloft ook een forum bieden voor kunstenaars. In haar salons wordt in een aparte sfeer kunst bezichtigd en becommentarieerd.

Van 27 tot en met 29 mei

Vernissage: 27 mei om 20 uur met DJ’s Crispy Fries en Toyboy & the magnificent 5.
Zaterdag 28 en zondag 29 mei van 14 tot 18 uur of op afspraak.
Adres: Groot-Britanniëlaan 115, 9000 Gent

Deelnemende kunstenaars

Bart Baele, Fia Cielen, Atelier De Roose Jaeger, Pierre Liebaert, Nayra Martin Reyes, Nathalie Nijs, Delfine Platteeuw, Alexander Saenen, Sven Verhaeghe, Vadim Vosters en Peter Waterschoot

In deze happening laten we persoonlijke biografieën verweven zijn met geschiedenis, waar nationale mythen en privé obsessies terugkeren in vervelende echo’s, zoals in een verstorende spiegel. In de loft weergalmt de aanwezigheid van een eclectisch verleden: een bibliotheek, oude foto’s in de lobby, het houtsnijwerk in de eetkamer, een voorbijgaand feestje.

Els Wuyts

Programma 28 mei

om 14:00  Screening en gesprek met Pierre Liebaert, Sandrine Lopez en Gilles Ribero – duur: 90 minuten (Fr + Eng)
om 16:00  In een debat gaan Ben Caudron, Vadim Vosters en Yves Velter op zoek naar ‘hot spots’; namelijk de mogelijke wrijvingsvlakken tussen privacy, social media, en kunstenaarschap, dewelke anno 2016 onvermijdelijk interageren.

Locatie en adres:
Art-lab Kunstloft, Groot Britannië-laan 115, 9000 Gent

Programma 29 mei

vanaf 15:00  Klein buffet via Margot Deroose en performance van Nayra Martin Reyes.
Om 16:00  Boekpresentatie ; Na 2 jaar puzzelen en her-selecteren houdt Peter Waterschoot, samen met graphic designer Gunther Fobe, de hardcopy van zijn ‘black’ Artist Edition book getiteld ‘Let me take you to this Place’ boven de doopvont. Deze digitaal geprinte ‘black’ Artist Edition is een prototype voor een latere editie van 200 stuks in offset druk.

Klik op onderstaand event en laat weten of je komt!

Laat op Facebook weten of je komt