4 top teambuilding ideeën in Gent!

Art-lab ontwikkelde teambuilding formules die niet alleen ontzettend leuk zijn en de groepssfeer bevorderen, maar ze stellen ook creativiteit centraal. Ideaal als indoor activiteit en fun verzekerd!

Samen een kunstwerk maken laat de creativiteit van elke deelnemer de vrije loop. De collega’s leren elkaar ook op een totaal andere manier kennen. Bovendien is het de ideale manier om expressie te geven aan wat er leeft in een bedrijf: een (nieuw) product, de company slogan, missie of waarden. Nooit eerder werd dit zo intens beleefd! Originaliteit troef, gegarandeerd meerwaarde en fun verzekerd!

Ook ideaal te combineren met uw vergaderingen. De stijlvolle en kunstzinnige Art-lab loft is een uiterst inspirerende plek in Gent voor uw team meetings. Gezelligheid troef!

Onze kunstloft: de ideale locatie voor uw teambuilding in Gent

Art-lab stelt graag haar inspirerende kunstloft ter beschikking. Deze toplocatie in Gent – vlakbij het station en het centrum – heeft bovendien alle benodigde infrastructuur aanwezig indien u daar ook graag nog een (management) meeting houdt.

Ontdek onze teambuilding formules in Gent

Teambuilding – schilderen

Teambuilding activiteit van typisch een halve dag waarbij kleine groepjes elk een schilderij maken. Alle werken samen vormen één verbluffend mooi geheel. Action painting behoort ook tot de mogelijkheden. Creativiteit en fun verzekerd!

Lees meer
Teambuilding – modern beeldhouwen

Teambuilding activiteit van typisch een halve dag waarbij we een ruimtelijk werk maken. Dit is dé ideale formule om collega’s op een totaal andere manier te leren kennen en de groepssfeer te bevorderen. Originaliteit troef én door iedereen gesmaakt!

Lees meer
Creatief met mindfulness

Mindfulness laat toe onze creativiteit te stimuleren door op een andere manier naar de dingen te kijken en door onze drukke geest tot stilstand te brengen. Formule van een volle dag waarbij we starten met een introductie tot mindfulness om daarna de principes creatief in de praktijk te brengen door samen kunst te maken.

Lees meer
Kunst workshop op maat

Zolang kunst en creativiteit centraal staat, stemt Art-lab haar workshops graag af op de specifieke behoeften en wensen van uw organisatie. Zo kunnen we aan de slag gaan met materialen uit uw bedrijf of heeft u heel specifieke objectieven en aandachtspunten die we graag in ons programma verwerken.

Lees meer