Iedereen in de ban van ruimtelijk werken: modern beeldhouwen

Ruimtelijk werken laat de creativiteit van elke deelnemer de vrije loop. Deze teambuildingformule creëert voor elk team telkens opnieuw een heel bijzondere dynamiek. De collega’s zijn terecht trots wanneer ze erin slagen om van werkelijk niets — gezamenlijk — een fantastische sculptuur te creëren.

Deze workshops modern beeldhouwen worden door een professionele kunstenaar begeleid en resulteren telkens opnieuw in prachtige werken én stralende collega’s. Ofwel komen we bij u ter plaatse, maar we stellen ook graag onze prachtige kunstloft in Gent ter beschikking. Daar beschikken we over alle infrastructuur om een teambuilding door een (management) meeting te laten voorafgaan. Ook een receptie en catering kan worden voorzien.

O.m. KBC, Stad Antwerpen, Eandis, Proctor & Gamble, Alpro en Vlerick kozen voor deze formule en beleefden een overgetelijke teambuilding.

Optioneel voorziet Art-lab lunch

Kiest u voor onze kunstloft? Dan kan Art-lab uw teambuilding ook verzorgen met een receptie of maaltijd. Vraag het ons!

Tip: combineer!

organiseer deze teambuilding voor meerdere teams, stel de werken op in uw inkomhal en organiseer een tentoonstelling voor uw medewerkers of klanten.

Teambuilding modern beeldhouwen

Vanaf 495€

  • halve dag
  • In de Art-lab kunstloft of bij u op kantoor
  • Onder begeleiding professionele kunstenaar
  • Alle materiaal (ook beschermende kledij) voorzien
Vraag nu uw offerte